Algemene informatie

Fotos van diverse vissen, mensen in een vechtstoel etc.

Vissen vanuit en in Puerto Vallarta biedt vele mogelijkheden, vanaf de stranden en piertjes kan er gericht op roggen, jack crevalles en snappers worden gevist. Met ligt materiaal bied dit sport van de bovenste plank. Mooier en vangst zekerder is echter de visserij met boten. Door de gunstige ligging varen de boten 90% van de dagen uit. Het bootvissen gebeurd op twee manieren ; Panga vissen en Big game vissen

Panga Vissen

Wanneer men niet het geld heeft of wil uitgeven voor en echte Big game trip en er toch een dag op uit wil voor vissport van de bovenste plank, dan is een dagtrip met een Panga de oplossing. Deze visserij is zeer gevarieerd, of er nu op de riffen of in de branding op de hard vechtende Roosterfish wordt gevist of tijdens het bodemvissen op knokkers als Amberjack en Red Snapper, je beleeft sportvisserij van het hoogste niveau. Er wordt gevist met relatief lichte materialen. Ook is het goed mogelijk om met zelfmeegebrachte materialen te vissen. In 90% van de gevallen wordt er met levend aas trollend of statisch gevist welke aan het begin van de visdag in de haven kunnen worden gekocht. 

Big game vissen

Op deze manier van vissen worden de echte zware jongens belaagd. De visserij geschiedt op drop offs tientallen mijlen uit de kustlijn. Op de echte giganten wordt meestal trollend met levend aas (bonitos & skipjacks)  gevist. Geelvin tonijnen tot 350 400 lbs worden ieder jaar weer gevangen. Ook de nodige zware marlijnen (tot 1000 lbs) worden ieder jaar weer binnen gebracht. Als de echte giganten niet aanwezig zijn is het altijd wel mogelijk om een aantal knappe sailfishen of dorados te haken. 

 

Geniet van de mooiste  plekjes van het Sierra Madre gebergte. Rijdend door  rivieren, Mexicaanse dorpjes en de prachtige omgeving van Puerto Vallarta..

Dagelijkse  Dagtours naar: San Sebastian * Mascota & Talpa de Allende  Meerdaagse tours *  Talpa en/of  Guadalajara ( 2 - 3 Daagse )

Ook halve dagtochten

Ook  voor zeer laag geprijsde excursies ben je bij mij op het juiste adres!!